Wie zijn we?

Over ons

BFAIR staat voor zo min mogelijk praten en zoveel mogelijk doen!

We realiseren zo concreet mogelijk projecten ergens op de wereld waar armoede de boventoon voert. Een project waarbij kinderen de vruchten plukken van onze inzet. We vinden dat ieder kind recht heeft op een aantal basisvoorzieningen: veiligheid, hygiƫne en educatie. Voor ons heel gewoon, maar voor veel kinderen ligt dit ver van hen vandaan.

Onze organisatie is klein en 'to the point'. Nadat we een project hebben gevonden, richten we ons op fondsenwerving om het project te kunnen realiseren. In april 2017 gaan we naar Uganda!

Wat bieden we

1
Betere toekomst door beter onderwijs

Naast het verbeteren van het onderwijs, d.m.v. educatieve middelen, is het facilitaire niveau van de scholen ook van groot belang voor goed onderwijs.

2
Een hecht vriendengroep

Vanaf onze studie, HTS in Utrecht, ruim 20 jaar vrienden. Ieder een eigen studierichting en na de HTS een eigen weg ingegaan. Nu weer samen om een plek in Uganda iets beter te maken.

3
Hulp en Arbeid

Door middel van het inzamelen van geld en / of materieel kunnen wij ons inzetten om een of meerdere basisscholen te verbeteren in hun elementaire voorzieningen.

 

Ons team

 • Frans Nijkamp

  Frans Nijkamp is docent toerisme aan het ROC van Amsterdam. Hier in Nederland zijn wij er…

 • Aafke van der Werf

  Aafke van der Werf werkt voor Koninklijke Woudenberg, restauratie bouwbedrijf. Tijdens mijn werk ben ik niet…

 • Ineke Krijt

  Ineke Krijt werkt als zelfstandig fotograaf. Ik heb het hardstikke goed hier. Terwijl voor ons welvaart…

 • Richard Spithoven

  Richard Spithoven werkt als adviseur onderwijs kwaliteit en beleid voor PCOU Willibrord (schoolbestuur) "Onderwijs is het…